Špaldová múka má široké využitie v kuchyni. Vhodná na pečenie, vyprážanie, napríklad aj na prípravu varených príloh.
Využitie:
- pečivo – chlieb alebo sladkosti nahraďte vo svojom klasickom recepte bežnou špaldovou múkou a obohaťte tak svoj jedálny lístok o nový rozmer
- zahusťovanie – pretože je múka jemne namletá, môžete s ňou pokrmy opatrne zahusťovať
- vyprážanie – lievance, zemiakové placky, napríklad aj palacinky dobre chutia pripravené zo špaldovej múky
- knedle, cestoviny, halušky – múku dobre využijete aj pri príprave varených príloh
Zloženie: špaldová múka hladká
Alergény: lepok
Hmotnosť: 1kg
Výrobca: Probio
Krajina pôvodu: Česká republika
Nutričné hodnoty na 100g:
Energetická hodnota 1 457 kJ / 344 kcal | |
---|---|
Tuky: | 1,8 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0,2 g |
Sacharidy: | 65,0 g |
z toho cukry: | 1,3 g |
Vláknina: | 8,2 g |
Bielkoviny: | 13,0 g |
Soľ: | 0,0 g |
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.