Bio škoricový cukor slúži ako prísada na pečenie a zvýraznenie chuti kysnutých, trených a piškótových ciest. Pridáva sa do krémov, tvarohov, zmrzlín a kokteilov. Je vhodný aj na posypanie koláčov, palaciniek alebo kaše.
- pečenie – škoricovým cukrom spestríte svoje klasické múčniky
- krémy – aj pri studených dezertoch môžete zvýrazniť vôňu škoricovým cukrom
- zmrzlina – skúste domácu, napríklad jablčnú zmrzlinu ochutiť škoricovým cukrom
- nápoje – škoricový cukor prinesie novú chuť do horúceho čaju aj do chladivého kokteilu
Bio škoricový cukor je kvalitnou alternatívou bežne dostupného cukru. Jeho hlavnou zložkou je trstinový cukor, ktorý sa vyrába z cukrovej trstiny jej lisovaním a následne varením získanej šťavy. Neobsahuje syntetickú arómu, ale mletú škoricu.
Zloženie: Cukor tstinový*, mletá skorica* (min. 14 %). Môže obsahovať stopy lepku, mlieka a vajec. *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Hmotnosť: 20g
Výrobca: Amylon
Krajina pôvodu: EU
Nutričné hodnoty na 100g:
Energetická hodnota 1 464 kJ / 344 kcal
Tuky: | 0,0 g |
---|---|
z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0,0 g |
Sacharidy: | 86,1 g |
z toho cukry: | 86,0 g |
Bielkoviny: | 0,0 g |
Soľ: | 0,0 g |
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.