Ryžová múka sa vyrába mletím ryže. Najčastejším typom ryže je ryža siata, ktorá je jednou z najpoužívanejších potravín na svete.
Ryžová múka prináša nové kulinárske možnosti do kuchyne celiatikov. Niektoré bezlepkové zmesi zle držia pri sebe, čo ľahko môžete napraviť pridaním ryžovej múky.
Vynikajúca pre bezgluténovú kuchyňu, či už na koláče, pečivo, mufiny a oveľa viac.
Zloženie: 100% múka z ryže
Hmotnosť: 500g
Výrobca: Bauckhof
Krajina pôvodu: EU
Nutričné hodnoty na 100g:
Energia: 1490kj/352kcal
Tuky= 2,2g, Nasýtené mast. kyseliny= 0,6g;
Sacharidy= 74,1g, Cukry= 0,7g;
Vláknina=2,2g,
Bielkoviny=7,8g;
Soľ= 0,03g.
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.