Rasca rímska celá BIO 40 g

2,53

Nie je na sklade

Katalógové číslo: 528 Kategórie:

Rasca rímska sa používa  k ochuteniu varených i pečených pokrmov podľa kuchárskej knihy svätej Hildegardy z Bingenu.

Rímska rasca alebo kumín (cummin) je jednoročná odroda rasce. Má výraznú chuť. Má o niečo sladšiu arómu ako klasická rasca.

Používa sa v ázijskej kuchyni alebo do špecialít podľa kuchárskej knihy sv. Hildegardy z Bingenu.

Je krížencom kultivovaného kmínu z Waldviertla, od ktorého sa však chuťovo veľmi odlišuje.

Materský kmín chutí korenisto sladko a je tradičným používaným korením v orientálnej a ayurvédskej kuchyni. Je veľmi chutný k bylinným a vaječným pokrmom rovnako ako k varenému alebo pečenému syru.

Rímska rasca vhodná pri nevoľnostiach, zvracaní, tehotenských nevoľnostiach a na pokazený žalúdok.

Zloženie: raska rímska BIO

Výrobca: Sonnentor, Rakúsko

Hmotnosť 0.050 kg
Výrobca

Sonnentor

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Tento produkt môžu ohodnotiť len prihlásení zákazníci, ktorí si ho kúpili.