Používame ho ako bežný kypriaci prášok, obľúbený je aj pri príprave bezlepkového pečiva. Na 500 g sypkých surovín použijeme 3 lyžičky (17 g) prášku.
ZLOŽENIE: regulátor kyslosti vínny kameň čiže hydrogénvínan draselný, kypriaca látka jedlá sóda alebo hydrogenuhličitan sodný a bio kukuričný škrob.
TIP: Kypriaci prášok z jedlej sódy a vínneho kameňa má tendenciu začať kypriť (rozkladať sa) už pri izbovej teplote. Odporúčame preto cesto vkladať do rúry a piecť čo najskôr po zapracovaní kypriaceho prášku. To sa týka hlavne redších trených ciest.
HMOTNOSŤ: 150 g
KRAJINA PÔVODU: Česká republika
Výrobca: BIO Nebio
Skladovať v suchu.
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.