Jablčný ocot nefiltrovaný a nepasterizovaný vyrobený kvasením muštu z čerstvo vylisovaných bio jabĺk. Nevyrába sa z koncentrátu. Je v BIO a Demeter kvalite.
Pre výrobu octu sa používajú na slnku dozreté jablká z vyhlásených sadov v južnom Nemecku.
Ocot nie je pasterizovaný a je prirodzene zakalený.
Vyniká príjemnou chuťou a vôňou po jablkách a hodí sa nielen na dochucovanie a konzervovanie pokrmov, ale aj do kúpeľa, na kozmetické účely či ako základ zdravého nápoja.
Nápoj z jablčného octu si vyrobíme veľmi rýchlo: dve lyžičky octu a lyžičku medu zalejeme v hrnčeku teplou vodou a popíjame ráno na lačno a kedykoľvek počas dňa ako osviežujúci nápoj.
Skladovanie: Chráňte pred priamym slnečným žiarením. Prírodný zákal – dobre pretrepte.
Zloženie: 100% jablková šťava z priameho lisovania, fermentovaná. V bio kvalite.
VÝŽIVOVÉ INFORMÁCIE
100 ml obsahuje v priemere:
- Energia 75 kJ / 18 kcal
- Bielkoviny 0,1 g
- Sacharidy 0,4 g z toho prirodzené cukry 0,01 g
- Tuky 0,1 g
- Prírodná kyselina octová 5%
Krajina pôvodu: Nemecko
Výrobca: Beutelsbacher
Objem: 750ml
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.