Ručne vyrábaná čokoláda z nepražených Criollo kakaových bôbov s obsahom kakaa minimálne 60%.
Zloženie
nepražené kakaové bôby*, cukor z kokosového kvetu*, kakaové maslo*, lyofilizované čerešne* 2%, lyofilizované plody acai*
*z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva (BIO)
Môže obsahovať stopy orechov.
Priemerné nutričné hodnoty v 100ml produktu:
- energetická hodnota: 2439 kJ / 587 kcal
- bielkoviny: 6,0 g
- sacharidy: 41,0 g
- z toho cukry: 38,0 g
- tuk: 43,0 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 27,0 g
- vláknina: 8,0 g
- soľ: 0,2 g
Krajina pôvodu: EU/mimo EU
Vyrába: SuroVital – Poľsko
O značke Cocoa
RAW BIO čokolády (a tiež sušené ovocie a oriešky v RAW BIO čokoláde) značky Cocoa sú vyrobené ručne z nepraženého kakaa, z kvalitných criollo kakaových bôbov a vyznačujú sa výnimočne šetrným spracovaním – teplota pri výrobe čokolády nepresahuje 45°C. Aby bola v čo najväčšej možnej miere zaručená kvalita, čerstvosť a pravosť surovín, výrobcovia čokolády Cocoa – Marcin Rendak a Karol Szwed – nakupujú kakaové bôby priamo od jednotlivých farmárov na certifikovaných ekologických farmách v Peru. Surové čokolády Cocoa majú nadštandardne vysokú koncentrácia horčíka a antioxidačných látok; sú bez lepku, bez laktózy, bez sóje, bez rafinovaného cukru; vhodné pre vegánov i vitariánov; a vzhľadom na použité sladidlo, ktorým je nektár z kokosových kvetov s nízkym glykemickým indexom (35), sú vhodné aj pre diabetikov.
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.