Arrabbiata je obľúbeným druhom paradajkovej omáčky na cestoviny. Naše arrabbiata bola vyrobená v talianskom Toskánsku z miestnej čerstvo zozbieranej zeleniny a čerstvých paradajok dozretých na slnku do červena.
Paradajky aj ďalšia zelenina bola vypestovaná podľa zásad kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva, nebola diaľkovo transportovaná ani skladovaná. Typická ostrá chuť je docielená pridaním čerstvých feferóniek. Počas šetrnej prípravy si omáčka uchováva prírodnú vôňu a chuť zrelých paradajok rovnako ako maximum výživných látok, ako je napr. lykopén.
ZLOŽENIE: paradajky * 85%, olivy * 5%, olivový olej extra panenský *, cibuľa *, mrkva *, zeler *, morská soľ, bazalka *, cesnak *, ostré feferónky *. Zložky označené * pochádzajú z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
Použitie: Omáčku stačí ohriať a podávať s cestovinami. Môže slúžiť aj studená ako “dip“ k namáčaniu tortill, surových kúskov zeleniny alebo zemiakových lupienkov.
HMOTNOSŤ: 340 g
KRAJINA PÔVODU: Taliansko
VÝROBCA: Rapunzel
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.